Даний Web-ресурс не є офіційним сайтом Лучинецького ліцею Вендичанської селищної ради Могилів-Подільського району Вінницької області

 

Головна | | Реєстрація | Вхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS Субота, 20.04.2024, 10:10
 
Меню сайту
Надіслати СМС
050,066,095,099
067,096,097,098
038, 069
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Flag Counter
Форма входу
Міні-чат
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 41 42 »
      Під час проведення тижня хімії з 16 по 20 грудня 2013 р. учні школи взяли участь у вікторині "Таблиця Меделєєва в загадках", призером якої став учень 9 класу Вавшко Владислав. У конкурсі малюнку "Хімія в нашому житті кращий малюнок був у учениці 11 класу Толстогузової Лілії.
        Учні 5, 6 класів мали нагоду познайомитися з предметом хімії на презентації кабінету "Подорож до чарівного світу хімії" в підготовці і проведенні якої прийняла участь учениця 11 класу Країло Ольга.
        Відбулася міжпредметна вікторина "Хімія обирає друзів за участю 2 команд "Вода" та "Кислотний дощ", яка мала на меті поширити коло знань учнів з хімії в поєднанні з іншими предметами: біології, фізики, географії, літератури, історії, мови. Виграла команда "Кислотний дощ" в складі: Федоровська Вікторія (11 клас) - капітан, Ластавляк Едьвіра (10 клас), Потурнак Марія (10 клас), Ткачук Олег (10 клас), Вавшко Владислав (9 клас) Тодавчич Артем (9 клас).          
План проведення тижня хімії
Цікаві досліди на презентації кабінету хімії
Країло Ольга (11 клас) демонструє дослід
Запекла боротьба на вікторині
Переглядів: 412 | Додав: nico | Дата: 24.12.2013 | Коментарі (0)

       Традиційно, в останній тиждень листопада в школі проходить тиждень основ здоров'я. Протягом тижня учні мали змогу брати участь в різноманітних заходах. Для старшокласників організовано перегляд відеоматеріалів на тему "Раціональне харчування - запорука здоров'я" та "Хвороба анорексія". Для учнів 5, 6 класів була проведена бесіда "Стихійні лиха" та практичне заняття "Поведінка людей в надзвичайних ситуаціях". 
       Всі учні взяли участь у конкурсі плакатів "Твоє здоров'я - твій вибір".


Інформаційний стенд тижня

Презентація "Раціональне харчування - запорука здоров'я"

Виставка плакатів "Світ моїми очима"

Робота над плакатом "Твоє здоров'я - твій вибір"
Переглядів: 445 | Додав: nico | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

       Стало традицією у листопаді проводити тиждень початкових класів.
        До участі в тижні залучились учні 1-4 класів. Проведено різноманітні конкурси, вікторини, інтелектуальні турніри, екскурсії. Слід зазначити, що всі учні початкових класів приймали активну участь у заходах тижня.
        Найактивнішими були Водянний Микола, Країло Олександра - 2 клас, Москалюк Ангеліна - 3 клас,  Гурін Антон, Матієк Ярослав, Шевчук Валентин, Ярошевський Михайло - 4 клас.

Вікторина "Рослинний і тваринний світ лісу"

Усний журнал "Т. Г. Шевченко великий син українського народу"
Гра-подорож "Знай свої права, дитино"

Найактивніші учасники тижня
Переглядів: 396 | Додав: nico | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

          В рамках проведення тижня основ здоров'я було організовано зустріч з лікарем ЗПСМ с. Лучинець Бойком Анатолієм Миколайовичем на тему "Туберкульоз - хвороба, що наступає".
          Анатолій Миколайович у доступній формі повідомив учнів про цю страшну хворобу та її наслідки. Надав поради як уберегти себе від інфекції та розповів про профілактичну роботу, яку проводять у Лучинецькій амбулаторії.




Переглядів: 359 | Додав: nico | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

        Команда нашої школи прийняла участь у районній спартакіаді і зайняла ІІІ місце з волейболу (юнаки), та настільного тенісу.
Хочеться відмітити таких учнів, як Тодавчич Артем (9 клас), Грот Руслана (8 клас) - настільний теніс; Беглий Олександр (11 клас), Матієк Олександр (11 клас), Якимцев Роман (11 клас), Вавшко Владислав (9 клас) - волейбол.
Переглядів: 328 | Додав: nico | Дата: 11.12.2013 | Коментарі (0)

         Відповідно до листа Держдепартаменту освіти і науки облдержадміністрації від 22.10.2013 року №34-02-02/6769 у школі було проведено моніторинг якості загальної середньої освіти серед учнів 5 та 10 класів.
       Результати моніторингу обговорено на нараді при директорові. Класними керівниками повідомлено батьків про рівень досягнень учнів під час написання моніторингу.
Переглядів: 349 | Додав: nico | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)


Євроклуб «Вікно в Європу» знову вітає друзів.
       Зустрічі з дружніми євроклубами вже стали доброю традицією для членів Євроклубу «Вікно в Європу». Проте щоразу ми з нетерпінням очікуємо на них, старанно готуємося, щоб проявити себе з найкращого боку, адже ми представляємо не лише свій клуб, а й усю школу. От і цього разу, готуючись до зустрічі Євроклубів шкіл с. Брониці та смт.Вендичани Могилів-Подільського району, члени Євроклубу ще раз переглянули свої знання про Європейський Союз, адже знали, що братимемо участь у вікторині, підготували свою відео презентацію, пісні сучасних англомовних виконавців та навіть подбали про те, що і візуально вирізнити свою делегацію. Ідея прийшла одразу – адже наші випускники закохані в українські вишиванки, тому і одинадцятикласники Діана Яблонська, Анжеліка Накарвацька, Ольга Країло, Денис Деренько, Лілія Толстогузова, і дев’ятикласник Владислав Вавшко, які є активними учасниками євроклубівського руху у нашій школі, були одягнені у вишукані строї, поєднавши автентичність вишиванок та сучасного стилю молодіжного одягу. Варто зазначити, що всі учасники зустрічі отримали справжнє задоволеня від проведеного часу, про що подбали організатори – Євроклуб «Співдружність» школи-гімназії смт. Вендичани. Під час зустрічі було враховано інтереси і учасників, і глядачів. Господарі зустріча подбали про змістовну та яскраву розважальну програму: на сцені усіма барвами веселки цвіли костюми танцюристів, лунали пісні різними мовами. Оплесками та увагою винагородили присутні і Яблонську Діану, президента, та Країло Оксану Анатоліївну, координатора Євроклубу, які виконували пісню групи "Nickleback". Сольне ж виконання Діаною пісні «Skyfall»  британської співачки Adel, яку ми присвятили проблемі подолання терористичних загроз, не залишило байдужих у залі. 

Переглядів: 368 | Додав: nico | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

        11 клас започаткував традицію представлення учнівських талантів. 11 листопада почала діяти виставка "Творча скарбничка 11 класу" на якій представлено роботи Толстогузової Лілії, Гуньковської Тетяни, Країло Ольги. Також в окрему експозицію було зібрано всі грамоти, дипломи, подяки, сертифікати, які отримували учні класу за участь у різних конкурсах, олімпіадах. Їх всіх налічувалось більше 100. Найбільше їх представив Деренько Денис. Тут були грамоти за зайняті призові місця в обласних (ІІІ етап) олімпіадах з інформаційних технологій (І місце - Деренько Денис), з біології (ІІ місце - Країло Ольга), та багато інших відзнак практичного кожного учня.
    

         Толстогузова Ліля представила біля 30 малюнків, а також роботи виконані в стилі орігамі. Кожен, хто відвідав виставку був вражений об'ємною роботою "Церква", на яку було витрачено 10 тисяч модулів і майже 3 місяці роботи. Малюнки юної художниці випромінювали красу, теплоту та доброту.

        Країло Ольга представила на виставку свої фотографії, де зафіксувала миті прекрасного і неповторного.
 
         Проте, це не кінець. Хлопці-спортсмени покажуть свої таланти 27 листопада в спортивному залі, а 19 грудня буде заключний концерт, на якому ще будуть представлені пісенні, танцювальні, поетичні таланти класу.
Переглядів: 483 | Додав: nico | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

            У молоді є багато різних справ, та наш Євроклуб – найцікавіший з усіх.

Євроклуб «Вікно в Європу» працює вже п’ятий рік. Тому ще з молодших класів ми заздрили нашим старшим друзям. Вони, члени Євроклубу, малювали Стрічку дружби і проводили акцію «Привітайся зі мною», їздили на Турнір відео реалій  до Вінниці,  брали участь у тренінгу в місті Хмельницькому і навіть давали інтерв’ю для телебачення! І вже цього року відвідували друзів із Бронниці, де на зустрічі Євроклубів взяли участь у дебатах та побачили скельний монастир у селі Лядава. Ми поцікавились у найактивніших з них, чим для них є Євроклуб. Ліля Толстогузова вважає, що це – можливість для дітей виявити свою креативність, показати талант, прийняти участь у цікавих змаганнях. «Євроклуб дає нам можливість розвивати свою особистість та вміння спілкуватись», - вважає Ліна Вавшко. А от президент нашого Євроклубу Діана Яблонська впевнена, що «Вікно в Європу» - це шанс розширити кругозір, придбати нових друзів і культурно збагатитися.

Але це – лише святкова та захоплююча сторона життя євроклубівця. Адже, щоб представляти наш регіон на таких важливих зустрічах, потрібно багато знати про Європейський Союз, володіти ораторським мистецтвом, бути цікавим та сучасним. Цьому і ми, уже  теж – члени Євроклубу, навчаємось щотижня на засіданнях, які відбуваються у ігровій формі. Тож з гордістю ми представляли нашу роботу, коли нещодавно до Лучинця завітали колеги із Євроклубу «Співдружність» школи-гімназії  селища Вендичани. Наша зустріч була цікавою, бо змішані команди представників гостей та школи-хазяйки зустрічі вели баталії на Турнірі відеореаілій «У Європу – з Україною в серці», а президенти підписали справжню «Угоду про співпрацю». Євроклуби представили свої візитки, у яких цікаво та творчо розповіли про свою історію. А ще юні таланти наших шкіл розважали глядачів чудовими піснями. Отож крім моря позитивних вражень євроклубівці отримали ще одну нагоду виявити свої знання та здібності.

              Настя Гурін, Ліля Микитюк, Алла Григулець, Яна Країло
Переглядів: 368 | Додав: nico | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)

Під час осінніх канікул група учнів 6, 7, 8 класів їздила на екскурсію до міста Вінниці. Програма подорожі була насиченою та різноманітною: поряд з екскурсіями до  садиби-музею класика української літератури Михайла Коцюбинського та  кондитерської фабрики «Рошен» - похід до розважального центру. Про цікаво проведений день свідчать захоплені відгуки учениць 6 класу Когаївської Оксани та Матієк Богдани:

  • На фабриці «Рошен», на жаль, ми не змогли побувати на самому виробництві цукерок – нам повідомили, що зараз там ремонт. Але наша група відвідала Дитячий розважальний центр «Рошен», у якому поспілкувалися з живим та цікавим роботом Робошеном. Він розповідав нам про фабрику та як там роблять цукерки. Переглядали фантастичний фільм про ніч на шоколадній фабриці, він був уже реалістичний. Та найцікавішою була наша мандрівка по чотирьох кімнатах, що розкрили для нас секрети цукру, шоколаду, смаку та запаху. Ми розгадували секрети фабрики, і це було дуже цікаво та весело. Наприкінці ми отримали смачні солодощі та сувеніри. Поїздка була супер! Дякуємо!
  •  Мені дуже сподобалося у розважальному центрі «Ігроманія». Там було весело! Ми каталися на електромобілях, потім сміялися з самих себе у кімнаті сміху, грали у настільні та відео ігри, стрибали на кольоровому батуті… Після подорожі ми всі повернулися додому з гарним настроєм.
Звичайно, усі діти найбільше полюбляють розваги. Проте з увагою слухали учасники подорожі і екскурсовода у музеї, захоплено розглядали незвичайні  картини з  пряжі на виставці у музеї, вчилися поводитися на вулицях міста. Тож екскурсія, яку організували та провели класний керівник 6 класу Країло Оксана Анатоліївна та вчитель образотворчого мистецтва Сторожук Валентина Анатоліївна, профінансували батьки юних екскурсантів, не залишила дітей байдужими. Всі учасники екскурсії вдячні за турботу та увагу нашому первізнику Денисюку Дмитру Степановичу та дирекції школи.

Переглядів: 394 | Додав: nico | Дата: 12.11.2013 | Коментарі (0)




КРОК ЗА КРОКОМ

STEP BY STEP
STEP BY STEP
OC Windows
MS Word
MS Exel
MS Access
Photoschop
від HTML до PHP
Pascal
Результат пошуку зображень за запитом "офис 365"

волог.:

тиск:

вітер:


Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту





Copyright NICO  Заболотний Микола Григорович © 2012-2024    Безкоштовний хостинг uCoz